Roxana Ciuhulescu a nascut! Este mama pentru a doua oara si este extrem de fericita: „Poti sa ai si cinci copii, emotiile sunt diferite”. Vezi primele imagini cu ea si noul ei nascut

By

Roxana Ciuhulescu a devenit ieri mama pentru a doua oara! Toata familia este foarte incantata de venirea pe lume a micutului, mai ales tatal lui – sunt nascuti in aceeasi zi!

Prezentatoarea TV a dezvaluit, cu doar o zi inainte de nastere, ca si-a dorit foarte mult ca cel mic sa aiba aceeasi zi cu cea a sotul sau si sa il mosteneasca. Roxana a dezvaluit ca sotul sau ca este extrem de sufletist si isi doreste din tot sufletul ca cel mic sa ii semene. Ieri dimineata cei doi soti s-au prezentat la o clinica privata din Bucuresti, unde prezentatoarea TV s-a internat pentru a-l aduce pe lume pe cel de-al doilea copil al sau. Roxana a nascut prin cezariana un baietel perfect sanatos de 4 kilograme si 260 de grame si a masurat 53 de centimetri.

Imediat dupa nastere, fericitul tata a declarat ca este foarte incantat si abia asteapta sa mearga acasa impreuna cu Roxana si cel mic: „Nu stiu cu cine seamana, dar vom vedea. (…) L-am vazut, l-am tinut in brate. Senzaţia e super si o doresc tuturor.”

Roxana Ciuhulescu, in varsta de 39 de ani, s-a casatorit anul acesta cu Silviu Bulugioiu. Este cea de-a doua casnicie a Roxanei, in vara anului 2017 a divortat de fostul sau sot, Mihai Ivanescu, cei doi avand impreuna o fetita in varsta de 10 ani.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News