Reacția emoționantă a lui Ștefan Bănică, după apariția fotografiei cu el și Alexandra Măceșanu: „Mi s-a strâns inima cât un purice”

By

Crimele odioase din Caracal au stârnit revolta multor oameni și nici vedetele nu au rămas indiferente. După ce colegii Alexandrei Măceșanu au scos la lumină o fotografie cu aceasta și cu Ștefan Bănică, făcută acum 3 ani, când Alexandra nu avea decât 12 ani, artistul a avut o reacție sfâșietoare.

După ce colegii Alexandrei Măceșanu au scos la lumină o fotografie cu aceasta și Ștefan Bănică, făcută într-un hotel din Alba Iulia, după ce Alexandra fusese cu trupa de dansuri acolo, la un spectacol și întâmplător se afla și Ștefan Bănică, artistul nu a rămas indiferent și chiar a făcut un gest emoționant în memoria fetei de numai 15 ani, care a pierit în mâinile lui Gheorghe Dincă.

Ștefan Bănică a postat pe contul său de Instagram fotografia cu el și Alexandra Măceșanu și le-a mărturisit fanilor săi că i „s-a strâns inima cât un purice”, căci și-a dat seama că acea copilă timidă din fotografia cu el, astăzi nu mai este. Mai mult, Ștefan Bănică a criticat dur neatenția și nepăsarea de care au dat autoritățile dovadă, în acest caz.

„Am făcut multe poze la viața mea, dar, când am văzut această fotografie, cu această copilă, Alexandra Macesanu, de care nu știam, poză făcută, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strâns inima cât un purice. Ce s-a întâmplat la Caracal e o tragedie de proporții. Sunt revoltat, că majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputință și amărăciune că trăiesc într-o țară în care ura, hoția, prostia, corupția nu mai au nici o limită. Oare câte cazuri „Alexandra”, „Luiza”, „Colectiv” vor mai fi, ca să ne trezim și să schimbăm ceva real?!” a scris Ștefan Bănică, pe Instagram.

Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care…

Publicată de Stefan Banica pe Vineri, 9 august 2019
loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News