Ionuț Dolănescu și-a cumpărat două case în Florida! Cum arată

By

Ionuț Dolănescu învârte sutele de mii de dolari cu lopata! Cântărețul de muzică populară și-a cumpărat două case superbe în Florida! Dacă vezi ce și-a pus în curtea vilei cu etaj…

Pentru Ionut Dolanescu, SUA este a doua sa casa, pentru ca acolo isi petrece mai multe luni pe an, cantand pentru romanii stabiliti peste Ocean. Satul sa mai stea in gazda, Dolanescu si-a cumparat, in 2012, o casa cu etaj aflata intr-o suburbie a orasului Orlando, din Florida, pe care a dat 250.000 de dolari.

In 2014, Dolanescu a mai investit 110.000 de dolari intr-o casa cu doua camere din orasul Davenport, aflat la 60 de kilometri de Orlando. Se pare ca locuintele nu au mai fost pe placul lui Ionut si al sotiei acestuia, Doinita. In prezent, pe numele lui Ionut Dolanescu se afla doua case, tot in Florida.

Ionut Dolanescu invarte sutele de mii de dolari cu lopata! Cantaretul de muzica populara si-a cumparat doua case superbe in Florida! In curtea vilei cu etaj, Dolanescu si-a pus jacuzzi!

Casele lui Ionut Dolanescu valoreaza peste 800.000 de dolari

Una se afla in localitatea Kissimmee, este o vila coloniala cu etaj, cu patru dormitoare, a carei valoare estimata, pe site-urile de imobiliare, este de 550.000 de dolari. Vila are si o curte spatioasa, care gazduieste si un jacuzzi in aer liber. Cealalata casa aflata pe numele lui Dolanescu se afla in Tamarac. Aceasta are doar doua dormitoare, iar valoarea ei de piata este estimata la 275.000 de dolari. Astfel, Dolanescu a investit, in total, aproximativ 825.000 de dolari pe casele sale din Florida.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News