Primele imagini de la filmarile emisiunii „Puterea dragostei”. Iata ce concurent surpriza si-a facut prezenta in acest show

By

Filmarile pentru emisiunea „Puterea Dragostei” au inceput deja! Concurentii, echipa de productie si Andreea Mantea deja au ajuns la Istanbul si s-au apucat de treaba. Se pregatesc toate detalii, ca incepand de luni, 19 noiembrie, sa fie prezenta in casele dumneavoastra de luni pana vineri intre orele 10:00 – 12:00 si 13:00 – 15:00, iar sambata incepand cu 15:30.

Cel mai nou show matrimonial va fi prezent de saptamana viitoare pe micile ecrane, dupa lungi asteptari. Intre timp,  au aparut si primele imagini din casa in careamenajata special pentru aceasta emisiune, in care se va filma reality-show-ul. Concurentii vor locui separat, dar pot petrece timp impreuna in fiecare zi cate opt ore in „Casa Dragostei”, neavand voie sa se intalneasca in exteriorul acesteia. Aceasta este singura lor sansa sa se cunoasca.

Unul dintre cele mai importante roluri in aceasta emisiune va fi cel al publicului. Pe baza voturilor de acasa, acestia vor continua sau nu sederea in Istanbul. Locuind mai mult timp impreuna, se vor vedea adevaratele caractere in cel mai scurt timp, iar telespectatorilor le va fi usor sa decida.

Pe durata competitiei, pe concurenti ii vor astepta foarte multe premii si surprize. Prodicatorii nu si-au dorit sa dezvaluie mai multe detalii momenten, lasand telespectatorii sa ia parte la cea mai emotionanta calatorie a celor 12 concurenti, cea in cautarea sufletului pereche si a iubirii perfecte.

O surpriza in randul concurentelor este fosta Razboinica din primul sezon al concursului „Exatlon”, Rafaela Marcas.

Este o femeie singura, venita sa isi caute jumatatea. Aceasta poate fi vazut si in materialul promo al emisiunii, alaturi de celelalte 5 concurente.

Andreea da indicatii concurentilor!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News