Cu siguranta iti amintesti de „politistul Garcea”! Uite cum arata frumoasa sa sotie dupa ce mai recenta shimbare de look

By

Actorul Mugur Mihaescu este cunoscut de toata lumea mai degraba sub numele de „Garcea”, celebrul politist din serialele realizate de „Vacanta Mare”. S-a restras de mult din lumina reflectoarelor si de platourile de filmare, iar tot timpul sau liber i-l dedica sotiei sale, care ii este alaturi de peste 20 de ani!

Se pare ca cei doi au gasit secretul unei casnicii de durata. Chiar daca si-a cladit o imagine de Don Juan, actorul Mugur Mihaescu mereu si-a pus familia pe primul loc. A incercat, insa, sa le tina departe de atentia publicului si a presei.

Dupa perioadele lungi de filmari si de turnee prin tara, tot timpul sa este dedicat familiei. Reteta succesului in ceea ce priveste relatia cu sotia sa o impartaseste cu toata lumea: „Secretul unei casnicii fericite este sa stii cand sa taci. Mereu… Always. Glumesc. Nu exista asa ceva. Exista un compromis. De fapt nu o lege a compromisului… Sa ai aceasta abilitate a compromisului si a negocierii. Trebuie sa stii cat sa fii de egoist si cat sa nu fii egoist.”

Mugur si Rodica Mihaescu au fost zariti recent intr-un mall din Bucuresti. Sotia lui „Garcea” si-a schimbat complet look-ul si poate fi confundata cu fiica sa foarte usor. Din roscata s-a vopsit bruneta, iar acest lucru ii da un aer mult mai tineresc. Cei doi se comporta ca doi adolescenti, rad cu gura pana la urechi, iar Mugur este gata sa ii satisfaca orice pofta sotiei sale. Acesta a asteptat-o cat timp s-a plimbat prin magazine. Din fericire, s-a intalnit cu cativa prieteni si i-au tinut de urat.

Sotia sa i-a fost alaturi inca de pe vremea in care nu avea atat de multi bani, iar acest lucru il face sa o aprecieze si mai mult.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News