Ilie Nastase inselat! Cu ce vedeta de la Exatlon il insela Brigitte Sfat!

By

Aflati in plin proces de divort, iese la iveala un nou detaliu despre casnicia lor. Daca pana acum Brigitte il acuza pe Ilie Nastase ca o inseala cu foarte multe domnisoare, se pare ca omitea sa spuna ca facea acelasi lucru.

Seria dezvaluirilor despre infidelitatile celor doi parteneri pare ca nu se mai opreste. L-a acuzat de multe ori de infidelitate, dar si Brigitte l-a inselat pe fostul tenismen cu un anume „Catalin”, fara a da prea multe detalii. Insa o persoana apropiata a brunetei a dezvaluit ca este vorba despre Catalin Cazacu.

Brigitte a recunoscut ca in urma cu un an a avut o relatie extraconjugala, dar singurul lucru care o mai tinea atunci langa Ilie Nastase era faptul ca cei doi erau casatoriti cu acte. Relatia lor nu era cea a unui cuplu casatorit, mai mult, Brigitte se mutase din casa lui Ilie si locuia singura: „Dragi prieteni, stiti ca in urma cu ceva timp, v-am povestit despre faptul ca in urma cu un an, dupa multiplele lovituri care mi le a pregatit viata, faptul ca am trecut singura prin operatia de tumori, apoi am cunoscut o pe Cici, amanta sotului meu, m a determinat sa incerc sa mi refac viata, alaturi de un alt barbat, din Timisoara.”

A ajuns sa se vada cu alt barbat pentru ca era jignita foarte des de fostul tenismen si isi dorea sa se simta rasfatata si iubita. Idila lor nu a durat foarte mult, pentru ca Brigitte a angajat un detectiv sa il urmareasca pe Catalin, iar atunci a aflat ca incepuse sa se vada cu Anna si a renuntat la relatia cu el.

sursa: cancan.ro

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News