Anamaria Prodan a ajuns la spital de urgenta! „Diagnosticul este unul incert”

By

Prezentatoarea emisiunii „Fermier. Caut nevasta” a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca. Impresarei i s-a facut rau in timpul filmarilor la noul sezon al emsiunii pe care o prezinta. A plecat de pe platoul de filmare palida la fata si fara vlaga.

Ieri dimineata, Anamaria Prodan a ajuns de urgenta la spital. Persoane care se aflau pe platoul de filmare au declarat ca timp de 2 ore nu s-a dat jos din masina personala, apoi a mers si a discutat cu producatorul. La cateva minute aceasta a parasit platoul de filmare si s-a indrept catre spital. Ziua incepuse normal pentru Anamaria, insa la cateva ore era foarte palida la fata.

Investigatiile au durat cateva ore, timp in care i-au facut un control amanuntit: analize la sange, urina, encefalograma si EKG pentru a identifica sursa problemelor. Medicul curant nu i-a pus un diagnostic exact, insa i-a recomandat un tratament medicamentos si repaus total. Se pare ca aceasta nu va putea continua filmarile pentru emisiunea pe care o prezinta pana nu i se imbunatateste starea de sanatate. Medicul i-a impus sa respecte aceste reguli cu strictele, altfel va fi nevoit sa o interneze in spital pentru a nu risca sa i se agraveze problemele medicale.

 

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News