Gestul impresionant facut de Bianca Dragusanu pentru Oana Roman. Aceasta povesteste surprinsa si acum: „A fost singura care…”

By

In anul  2015 Bianca Dragusanu si Oana Roman au avut un schimb de replici foarte dur in timpul unei emisiuni televezate, iar lucrurile au continuat in presa – acestea si-au transmis mesaje o buna perioada.

Cand toata lumea a crezut ca acestea nici macar nu se vor mai saluta, Bianca a facut un gest care i-a schimbat parerea Oanei despre ea si i-a demonstrat ca are un suflet foarte bun.

In urma cu un an Oana a trebuit sa se interneze de urgenta, iar Marius nu putea sa ajunga la ea la spital pentru ca trebuia sa stea acasa cu cea mica. Oana s-a gandit sa apeleze la prietenele ei, asa ca a dat un mesaj in grupul lor de fete de pe Whatsapp si Facebook, insa nu i-a raspuns nimeni, inafara de Bianca. Desi era trecut de ora zece seara, iar Bianca abia nascuse, nici nu a stat pe ganduri. S-a imbracat, i-a cumparat tot ce avea nevoie si s-a dus la Oana la spital.

„Mi-a spus, la ora aia, „Oana acum vin la spital la tine sa-ti aduc ce-ti trebuie”. Bianca a fost singura care a venit la mine la spital si mi-a adus portocale, apa si alte lucruri. Nu o sa uit asta niciodata! Nu m-as fi asteptat niciodata la asa ceva! A fost un gest impresionant.”

Acesta a fost momentul in care cele doua au dat mana si au ingropat securea razboiului.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News