Uite in ce duplex superb au locuit Bianca Dragusanu si Victor Slav! Designul interiorului este unul de vis!

By

Inainte de venirea pe lume a fiicei sale, Bianca Dragusanu a vrut sa ii amenejeze o camera a sa, dar si-a dorit mai mult spatiu si pentru familia sa. Asa ca a tot cautat pana a gasit casa visurilor sale – un superb duplex, cu o suprafata de aproximativ 200 de metri patrati.

Surse din anturajul sau au dezvaluit ca aceasta dorinta a sa a facut-o sa scoata in jur de 200.000 de euro din buzunar. Blonda si-a achizitionat in urma cu cativa ani un apartament intr-un complex rezidential din zona Lacul Tei. Cum familia s-a marit, aceasta a vrut ca fiica sa sa aiba mai mult spatiu de joaca, dar si o camera exclusiv a ei. A tot cautat, dar sper norocul ei, s-a eliberat un duplex chiar in acelasi complex.

„Bianca dorea sa se mute de mult timp, insa nu a gasit ceva care sa ii fie pe plac. Unul dintre duplex-urile de lux din complexul in care locuieste, din Zona Lacul Tei, a fost disponibil, iar vedeta a reusit sa il achizitioneze contra unei sume care se invarte undeva pe la 200.000 de euro”, a declarat o sursa din anturajul Biancai Dragusanu.

La parterul duplexului sau are un living, o bucatarie imensa, un hol de 16 metri, dar si doua terase superbe.

Locuinta are o scara interioara care face legatura cu cele trei dormitoare.

Panoramana de pe una dintre terase este absolut spectaculoasa noaptea.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News