Gabriela Cristea nu crede in „diete minune”: „As vrea sa punem capat acestui mit.” Uite de ce a rabufnit prezentatoarea TV

By

Gabriela Cristea este o prezentatoare foarte indragita de telespectatori, mai ales pentru faptul ca mereu a fost extrem de sincera si a spus lucrurilor pe nume. Dupa nasterea fiicei sale, aceasta s-a apucat sa tina o dieta stricta, indicata chiar de un medic nutritionist pe baza analizelor sale medicale. 

Pentru a evita ca pe viitor sa aiba probleme medicale, aceasta a recurs la cea mai sigura varianta – aceea de a-si face analizele si de a avea un plan de nutritie conform carentelor din organismul sau, nu una care sa o imbolnaveasca.

Invitata de curand la o emisiune TV, impreuna cu sotul sau, aceasta a dezvaluit ca dieta pe care o urmeaza nu este usoara deloc, are mese la ore fixe, iar cantitatile sunt calculate foarte bine. Chiar si asa ii este foarte greu sa slabeasca si o enerveaza foarte tare cand persoanele din jurul sau nu recunosc ca urmeaza o dieta sau se infometeaza doar pentru a arata bine. Pentru Gabriela Cristea nu exista acest lucru: „Eu as vrea sa pun capat acestuit mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosite care spun ca mananca de toate, oricand si slabesc. Nu, domnule! Eu am cinci mese pe zi, bine calculate, la gram si la firimitura.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News