Sotul Andreei Balan despre micuta Ella: „Nu ‘ne vindem’ copilul unor publicatii”. Vezi ce s-a intamplat!

By

Andreea Balan a trecut printr-o despartire de Keo, fostul ei logodnic, nu tocmai in cele mai bune conditii: a aflat ca era inselata de foarte mult timp. A fost optimista, iar acum se pare ca si-a gasit dragostea vietii ei, pentru ca are o familie extrem de fericita, iar micuta Ella le-a completat-o perfect.

Andreea este mereu in atentia presei si in lumina reflectorelor, dar pe sotul ei nu il vedem atat de des. A dat insa un interviu pentru o publicatie in care a vorbit despre realizarile sale profesionale, dar si despre familia pe care o are impreuna cu cantareata.

Pe George Burcea il putem vedea in cateva reclame la televizor, dar si in urmatoarele seriale din „Baieti de oras”, unde va juca alaturi de Mihai Bendeac. Rolul pe care il interpreteaza este al unui producator de filme pentru adulti si il considera o provocare, aceasta a fost unul dintre motivele pentru care a si acceptat.

Cand vine vorba despre familia sa, este putin mai rezervat. Momentan, cei doi acopera fata micutei Ella in toate fotografiile pe care le posteaza pe retelele de socializare si nici nu au luat-o cu ei inva la vreo emisiune televizata. Intrebat daca o vom vedea pe micuta in curand pe coperta vreunei reviste, acesta a raspuns ferm: „Este foarte mica. Are timp sa isi arate fata. Nu am facut un scop sa ‘o vindem’ unei publicatii. Pur si simplu, nu am vrut inca..”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News