Iti aduci aminte de Ioana Benedek? Romanca s-a pocait si a renuntat la telenovele. Uite ce face acum

By

Ioana Benedek este cea mai cunoscuta actrita de telenovele. A obtinut numeroase premii pentru rolurile sale interpretate ca personaj negativ si a prezentat cele mai importante spectacole din Mexic.

Originara din Romania, aceasta si-a dorit mereu sa devina cunoscuta peste hotare. A semnat la 16 ani un contract cu o agentie de modeling care a remarcat-o in timp ce ea studia la Caracas. A fost remarcata de un cunoscut regizor mexican, iar primul ei rol l-a avut in telenovela „Rubi Rebelde”, unde a interpretat rolul Zoraidei. Succesul l-a cunoscut cu rolul din telenovela „Sirena”, ocazie cu care a castigat primul premiu din cariera sa. Si de atunci i s-au deschis portile, au urmat numeroase roluri, dintre care amintim: „Angela” „Mujeres enganadas”, „Amigas y rivales”, „Mi Gorda Bella”.

Faimoasa actrita a decis insa sa se retraga din lumina reflectoarelor si sa se pocaiasca. Ii plac foarte mult animalele si isi dedica tot timpul acestora, dar si pentru descoperire ei spirituala, dupa cum a si declarat: „M-am retras total. Dar momentan. Si-am facut-o eu insami din propria-mi decizie. Au fost 5 ani dedicati pentru mine. Pentru proiectele mele personale, pentru viața mea interioara si de familie! Am studiat multe. Multe initieri in Reiki, Energia Universala, Magnified Healing, Theta Healing, Inima Iluminata de Drumvalo Melchizedek, Reiki angelic, Radiestezie, Meditatii, cursuri despre psihic, suflet, emotii, energie, meditatie, fizica cuantica, Medicina Traditionala Chineza (MTC).”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News