Uite cat de mult au transformat-o operatiile pe Daniela Crudu. Este de nerecunoscut

By

Fosta asistenta „pacatoasa” a exagerat cu operatiile estetice. A ajuns de nerecunoscut. Danielei Crudu insa nu ii pasa de parerea perosoanelor din jurul sau si sustine ca ei ii place cum arata acum si se simte bine in pielea ei.

Dezinvolta si fara inhibitii, asa cum ne-a obisnuit, Daniela Crudu a atras din nou atentia asupra ei. De data aceasta din pricina interventiilor chirurgicale. A cheltuit foarte multi bani pentru a arata asa, numai pentru zona fetei suma trece de 10.000 de euro. Dar aceasta suma nu a ajutat-o sa isi imbunatateasca imaginea. A trecut prin transformari majore, nu mai este nici urma de fata draguta de la inceputut carierei sale in televiziune

Schimbarile au inceput sa se vada la Daniela Crudu de cand a inceput sa slabeasca. Se saturase ca lumea sa rada de faptul ca este grasuta, asa ca s-a apucat sa mearga la sala si sa tine un regim strict. Rezultatele s-au vazut in cateva luni si a primit numai laude pentru aceasta transformare. Dar acum nu mai seama deloc cu aceea fata. Lumea a inceput sa ii spuna ca seamana mai mult cu Margherita de la Clejani sau cu Oana Zavoranu.

Lumea a reactionat in mediul online si si-au exprimat punctul de vedere intr-o maniera rautacioasa la adresa fostei prezentatoare:”Arati horror, nu mai ai haz”, „Te-ai uratit”, „Prea multi bani sa te uratesti, inainte erai mult mai frumoasa naturala”, au fost doar cateva dintre mesajele adresate de fani.

Daniela Crudu la inceputul carierei

Poza realizata recent

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News