Oare cum va reactiona Tavi Clonda? Gabriela Cristea a declarat ca are foarte multi admiratori care o abordeaza. Reactia prezentatoarei: ‘Fugi ca… ‘

By

Gabriela Cristea este o femeie implinita, are o familie superba, iar pe plan profesional lucrurile stau din ce in ce mai bine pentru ea: are o noua emsiune care se bucura de un mare succes.

Recent, moderatoarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” a lasat sa se inteleaga ca desi este casatorita si are un copil, nu duce lipsa de admiratori. S-a raportat la o situatie din studioul emisiunii si a povestit din experientele sale: „Crezi ca mie nu imi face nimeni curte? Eheeee…Dar asta nu inseamna ca il las sa puna caramida! Ii spun: Fugi de aici, ca sunt maritata! Sau crezi ca daca sunt maritata, nu se mai uita nimeni la mine? Sau daca sotul meu e cu mine, nu mai exista nicio admiratoare…?”

Gabriela Cristea si Tavi Clonda traiesc o superba poveste de dragoste si sunt pregatiti sa devina parinti pentru a doua oara. Prezentatoarea isi doreste acest lucru foarte mult, mai ales ca a trecut printr-o drama: a pierdut o sarcina. Isi pune nadejdea in Dumnezeu si a declarat ca este pregatita pentru mai multi copii. Atat de mult si-a dorit-o pe Victoria, incat atunci cand s-a intalnit cu nevasta lui Madalin Ionescu a apelat si la superstitii: i-a pus un pahar cu apa sa bea, apoi a luat si Gabriela Cristea o gura de apa, poate, poate ramane insarcinata. Si a fost cu noroc. Acum este o mamica extrem de mandra de fetita sa.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News