Echipa antrenorilor de la Vocea Romaniei este completa! Vezi cine este cel de-al patrulea jurat!

By

Asteptarile au luat sfarsit, iar cei de la ProTv au anuntat cine este cel de-al patrulea jurat: Andra! Echipa este completa si pregatita pentru cel de-al optulea sezon: Andra, Irina Rimes, Tudor Chirila si Smiley sunt cei care vor antrena vocile bune din Romania pentru a castiga ravnitul trofeu „Vocea Romaniei” si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Andra atinge apogeul carierei sale si este in prime-time cu 3 emisiuni de senzatie: „Vocea Romaniei”, „Vocea Romaniei Junior” si „Romanii au talent”. O putem vedea in noua postura din toamna, cand emisiunea revine pe micile ecrane.

Andra a fost invitata in platoul Stirilor ProTV si i-a marturisit Andreei Esca: „Vocea Romaniei e o provocare imensa pentru mine. Muzica e pur si simplu viata mea, e pasiunea mea si, in acelasi timp, profesia mea de 18 ani. Sa descopar voci deosebite, sa ajut concurentii din echipa mea sa evolueze si unul dintre acestia sa castige marele trofeu reprezinta prioritatea mea in acest show. Abia astept sa ajung pe scaunul de antrenor si sa apas butonul pentru cele mai bune voci din sezonul 8.”

In urma cu zece ani, Andra a mai prezentat o emisiune de karaoke „O-la-la”, un show in care concurentii erau nevoiti sa cunoasca versurile unor piese foarte populare.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News