Imagini emotionante! Andreea Marin nu a putut sa isi stapaneasca lacrimile in direct. Vedeta lupta impotriva cancerului si trage un semnal de alarma

By

Andreea Marin a luat parte la un eveniment care sustine lupta impotriva cancerului si trage un semnal de alarma pentru a se efectueze analize la timp! Este extrem de important sa se faca un control de rutina pentru a depisa din timp aceasta boala! Asa poti avea sanse crescute de vindecare.

Puterea exemplului este cea mai buna, asa ca Andreea Marin a avut-o invitata pe Raluca, o tanara care sufera de cancer limfatic. In semn de solidaritate, vedeta a ales sa poarte si ea o peruca, asemenea Ralucai.

La eveniment Andreea Marin a lansat o provocare pentru tanara invitata alaturi de ea si a rugat-o sa aleaga un obiect de uz feminim, iar ea ii va urma exemplul. Obiectul ales a fost un servetel demachiant, asa ca ambele au renuntat la orice urma de machiaj de pe fata. Andreea a preluat initiativa si a rugat-o pe Raluca sa renunte la peruca si sa se accepte asa cum este.

Cu ochii plini de lacrimi, Andreea a intrebat-o pe Raluca care este diagnosticul sau, iar raspunsul sau a facut-o pe vedeta sa izbucneasca in plans: „Limfom non-Hodgkin agresiv, asta inseamna cancer limfatic, asta inseamna ca intre plamanii mei aveam o sfre ade 8 cm in diametru de care nu stiam. Si nici nu as fi stiut daca nu aveam o banala raceala, in urma careia am avut o tuse care nu imi trecea. Asa am ajuns la doctor: ca aveam o tuse. Apoi, intr-o zi de decembrie, lucrurile s-au schimbat, viata mea avea sa se schimbe pentru totdeauna si in ziua de Craciun aveam sa fac o analiza importanta pentru mine. Intr-un final, acum sunt bine.” 

Gandirea pozitiva a fost cea care a ajutat-o pe Raluca sa continue tratamentul, desi a ramas fara par in urma chimioterapiei. Aceasta ii incurajeaza pe toti sa isi faca analizele din timp, cat inca se pot gasi tratamente care ii pot ajuta sa scape de aceasta boala. Sa nu isi piarda niciodata increderea in ei, chiar daca diagnosticul nu este cel dorit, sa creada ca se pot vindeca.

 

Andreea Marin in lacrimi in timp ce se demachia

Raluca fara peruca si machiaj

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News