Liviu Varciu s-a despartit de Anda Calin. El a fost cel care a recunoscut ruptura. Vei ce decizie au luat in privinta micutei Anastasia

By

Inca o despartire neasteptata in showbiz-ul romanesc. De data aceasta este vorba despre Liviu Varciu si Anda Calin, care au impreuna o fetita minunata. Desi au tot existat zvonuri in ultimul timp cu privire la despartirea lor, acestia mereu le-au dezmintit si au sustinut ca relatia lor este una foarte buna. 

Recent, la botezul fetitei lor, Liviu i-a facut foarte multe declaratii de dragoste Andei si pareau extrem de fericiti. Iar acum a anuntat despartirea lor: „Dragi prieteni, asa cum ma stiti, eu sunt un om sincer. Stiu ca mereu v-a placut asta la mine si nu o sa va dezamagesc nici acum. Vreau sa va anunt ca eu si Anda, mama copilului meu, nu mai formam un cuplu. Am decis sa mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunata, dar stiti si voi cum e viata: uneori, pur si simplu, oamenii nu se potrivesc, oricat ar incerca. Impreuna avem un ingeras de fetita. Ea este si va fi prioritatea noastra. Vom fi impreuna la toate momentele importante din viata ei. Impreuna. Vreau sa ii multumesc Andei pentru ca este o mama buna. Va pup si va iubesc!”

Se pare ca ruptura dintre cei doi este de aproape o saptamana. Anda a postat pe contul sau personal un mesaj prin care lasa de inteles ca a incercat sa lupte pentru aceasta relatie, insa nu a functionat. Artistul mai are inca un fetita, Carmina, din povestea de dragoste pe care a trait-o alaturi de Amy Teiceanu.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News