Ionut „Jaguarul” a tinut sa precizeze ca nu s-a despartit de Nella, iar adevaratul motiv pentru care el s-a intors in tara: „va trebui sa ma operez”

By

Faptul ca Nella a postat pe Facebook cateva poze cu subinteles si pentru ca si-a sters toate pozele de pe retelele de socializare cu Ionut, i-a facut pe toti sa creada ca acestia s-au despartit.

Ionut a tinut sa clarifice acest lucru si a dezmintit tot ce s-a scris despre relatia lor, insa nu a negat ca Nella este foarte suparata pe el pentru ca s-a intors in tara si nu mai este alaturi de ea in Belgia: „Nu am niciun fel de probleme in cuplu, poate vom face anul acesta si nunta, dar daca nu, cu siguranta, la anul ne vom casatori.” 

S-au facut fel de fel de supozitii pe baza intoarcerii lui in tara, insa motivul este altul. O problema medicala l-a facut sa se intoarca de urgenta la medicul sau: „Trebuie sa imi repar, de urgenta, dantura. Am niste probleme, va trebui sa ma si operez pentru a fi totul in regula, pentru a fi asa cum imi doresc. „

In perioada pe care o va petrece in tara, acesta vrea sa prospecteze piata si isi doreste din tot sufletul sa isi deschida o sala de lupte. Visul sau este sa aiba o afacere in Romania si sa se intoarca definitiv acasa alaturi de iubita sa.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News