Andreea Marin este pregatita sa se recasatoresca si sa mai faca inca un copil: ‘Da, mi-as dori, daca Dumnezeu ar vrea asta’

By

Dupa divortul prin care a trecut, Andreea Marin si-a gasit fericirea in bratele altui barbat. Momentan nu isi face planuri de viitor, dar este dispusa sa se recasatoreasca si sa faca si cel de-al doilea copil, daca asa ii va fi dat de Dumnezeu.

Invitata intr-o emisiune televizata, aceasta a fost foarte fericita, a afisat constant un zambet al unei femei implinite. Sclipirea din ochii zanei a fost remarcata si de prezentatorii emisunii care au insistat cu intrebarile pentru a afla sursa fericirii sale. Intr-adevar, aceste lucruri se datoreaza noului sau iubit: „Ma simt in echilibru alaturi de un om discret si de aceea pastrez si eu aceeasi discretie, un om cu picioarele pe pamant pe care il iubesc si care ma face sa ma simt iubita. Nu e un secret, nu am de de ce sa ascund asta, chiar daca nu o sa intru in inimitati. Dar da, e un moment fast din viata noastra.” 

Despre viata sa privata nu vrea sa vorbeasca foarte mult, de teama sa nu-i fie afectata daca este prea mult expusa publicului. Tot ce a facut a fost sa confirme ca se afla intr-o perioada foarte fericita din viata sa si acest lucru se datoreaza faptului ca a invatat sa se bucure de ceea ce are pe moment, fara alte asteptari. Este bucuroasa si de faptul ca are un copil sanatos, iar asta ii da mai multa forta sa isi duca toate proiectele la capat.

Subiectul de a se recasatori a fost abordat cu nonsalanta de zana, care a declarat: „Nu imi fac planuri in sensul acesta, dar nu mi-e teama sa o iau de la capat chiar si la 80 de ani. Viata e facuta sa fie traita.” 

In momentul de fata aceasta are o viata linistita, iubitul ei se intelege foarte bine cu Violeta, iar asta este tot ceea ce isi dorea.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News