Surpriza neplacuta pentru Andreea Mantea! S-a intamplat in direct! Prezentatoarei nu i-a venit sa creada: „Nu cred ca sunt pregatita”

By

Andreea Mantea este prezentatoarea emisiunii Wowbiz, la Kanal D. Sunt cunoscuti ca au fel de fel de invitati, insa la surpriza de aseara nu se astepta nimeni. Invitata in platou a fost o fosta concurenta de la emisiunea „Bravo, ai stil” si animalul sau de companie.

Spre marea surprindere a tuturor, animalul de companie al unei foste concurente de la „Bravo, ai stil” este o cioara gasita pe strada, pe care a luat-o acasa si a ingrijit-o. Dupa ce a mers cu ea la veterinar si a urmat un tratament medicamentos sa isi revina, a incercat sa o elibereze, dar micutul pui de cioara nu a vrut sa mai plece. I-a deschis geamul de multe ori, insa nu se aventureaza afara.

Mihaela, fosta concurenta „Bravo, ai stil” a acceptat propunerea producatorilor de a veni in studio impreuna cu cioara, dar a avertizat-o constant pe Andreea Mantea sa nu o tina aproape de ea. Numai ca prezentatoarea nici nu a bagat-o in seama, era fascinata de faptul ca poate sa hraneasca o cioara si sa o mangaie, incat a ignorat complet sfatul Mihaelei.

Si foarte rau a facut, pentru ca micuta Bebita a inceput sa o traga de par, sa o ciupesca, dar si-a facut nevoile chiar pe rochia Andreei. Prezentatoarea a incercat sa salveze situatia si sa creeze o stituatie amuzanta: „Cred ca vrea sa ne imprietenim un pic mai bine si nu cred ca sunt pregatita. Nu sunt pregatita. Maine ma duc sa imi iau bilet la loto.”

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News