Cristi Brancu este in conflict cu Bianca Dragusanu. S-a apucat sa faca cercetari despre trecutul lui Tristan Tate. Concluzia o va enerva pe prezentatoarea TV

By

Scandalul dintre Bianca Dragusanu si Cristi Brancu este departe de a se termina. Mai ales ca este alimentat din ambele parti. Ambii isi raspund prin intermediul postarilor sau fac filmulete, dar pana acum nu au discutat deloc fata in fata.

Prezentatorul TV a afirmat inca de la inceput ca Tristan Tate nu cauta nimic altceva decat sa se afirme si nu cred ca isi doreste o relatie serioasa cu Bianca Dragusanu. A auzit nenumarate povesti despre averile si reusitele pe plan sportiv, incat s-a apucat sa faca cercetari sa vada daca lucrurile sunt chiar asa cum se expun in presa. Surpriza! Nu sunt nici pe departe!

Tristan Tate este necunoscut in Marea Britanie, desi si-a dorit si acolo sa se afirme si a participat la un show de televiziune similar cu „Supravietuitorii”. Cristi Brancu sustine ca acum este in proces de a deveni cunoscut si sa fie in atentia presei, asa cum incearca de mai mult timp si sa i se deschida mai multe porti. Prezentatorul TV sustine ca a luat legatura cu un jurnalist de la publicatia „The Sun” si l-a intrebat cine este Tristan Tate, iar raspunsul l-a lasat fara cuvinte: „Nimeni.” Nici fratele lui nu este mai prejos, si el si-a incercat norocul si a participat la emisiunea „Big Broather UK”. Cristi Brancu i-a amintit si despre acest aspect, iar raspunsul si de aceasta data a fost extrem de sec: „Asa, si?”

Pe timpul discutiei cu jurnalistul de la The Sun, Cristi Brancu i-a explicat ca in Romania este cunoscut pentru faptul ca este milionar si un foarte cunoscut luptator, dar nici de data aceasta nu a primit un raspuns favorabil referitor la Tristan Tate, doar faptul ca pentru presa britanica nu conteaza si ca: „O fi facut el ceva rau de este prezentat ca si multimilionar.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News