Cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc! Catalin Cazacu, de la Exatlon, are o relatie cu o prezentatoare Kanal D. Vezi cu cine se iubeste acesta!

By

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc este format din Ilinca Obadescu, prezentatoare Kanal D, si Catalin Cazacu, fost concurent Exatlon si actual prezentator la Kanal D. 

Cei doi sunt la inceputul relatiei, nu se ascund, insa nici nu vor sa isi expuna relatia foarte mult. Opinia celor doi este ca cele mai frumoase relatii sunt cele ascunse de ochii presei, asa ca vor incerca sa tina cat mai multe detalii doar pentru ei: „Cred ca relatiile adevarate de iubire se traiesc departe de ochii lumii, as vrea sa avem intimitatea pe care amandoi ne-o dorim”, a declarat prezentatoarea Kanal D.

Catalin Cazacu o considera pe Ilinca o persoana minunata si isi doreste sa construiasca o relatie frumoasa cu ea. Nu au avut nicio intentie sa ascunda acest inceput de relatie, iar daca au fost surprinsi de paparazzi, au recunoscut. Cei doi au asteptari foarte mari de la relatia proaspat inceputa.

Pentru ca au fost multe speculatii in presa in ultima vreme despre reluarea relatiei cu Anna si faptul ca acestia au aparut impreuna intr-o poza, alaturi de mai multi prieteni, Catalin Cazacu a tinut sa clarifice si relatie pe care o are cu fosta sa iubita: „Am clarificat lucrurile, am ramas prieteni, sper sa se inteleaga acest lucru si sa nu mai apara tot felul de speculatii.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News