Gabriela Cristea a vorbit pentru prima data despre procesul pe care inca il are cu fostul sau sot, Marcel Toader: „Sunt bani pentru care am muncit din greu”

By

Gabriela Cristea este una dintre cele mai indragite prezentatoare din Romania. A muncit din greu pentru cariera ei si a reusit sa ajunga acolo unde si-a propus fara a fi ajutata de nimeni. Pentru prima data a vorbit deschis despre procesul pe care il are cu fostul sau sot, Marcel Toader.

A fost casatorita cu acesta din anul 2008 pana in anul 2013, cand au decis sa divorteze. Insa nu au reusit nici pana acum sa isi rezolve toate problemele, acestia inca au un proces pe rol. Au incercat impreuna sa puna o afacere pe picioare, mai exact au vrut sa deschida un parc acvatic. Dar socoteala de pe hartie nu s-a potrivit cu realitatea. Au fost investiti banii pe care i-a castigat prin foarte multa munca si nu s-a mai ales cu nimic la final: „sunt niste bani pentru care eu am muncit din greu, dar nu fac un capat de tara din asta.”

Atitudinea pozitiva care o caracterizeaza se vede si in acest caz si este decisa ca decizia finala a procesului sa nu o afecteze. Se ghideaza dupa principiul: „am pierdut pe o parte, castig pe alta.” Cei- drept, prezentatoarea traverseaza o perioada extrem de fericita: are o familie minunata, un copil care ii umple zilele de fericire si cariera ei este infloritoare.

A recunoscut ca la inceput se consuma foarte mult, dar acum a ajuns la concluzia ca nu este bine sa porti ura cuiva pentru ca nu te ajuta cu nimic si este extrem de important pentru ea ca: „neuronii ei sa ramana intregi.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News