Baiatul Monicai Anghel, in varsta de 8 ani, s-a apucat de pictat. Iata cum arata tablourile micutului

By

Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute si indragite cantarete din Romania. Si despre fratele ei putem spune ca este extrem de talentat: canta, compune muzica si picteaza.

Se pare ca baietelul Monica Anghel, ii calca pe urme unchiului sau, iar recent s-a apucat de pictat. Aviv are doar 8 ani, insa are foarte dezvoltata latura artistica, care se mosteneste din familie.

Recent, indragita cantareata a postat pe paginile de socializare o pictura a baiatului sau insotita de mesajul: „E noua creatie a baietelului meu. Astept parerile voastre.” Monica Anghel i-a indemnat pe toti sa isi dea cu parerea, iar fotografia a strans imediat sute de like-uri si comentarii prin care ii era apreciata munca lui Aviv si foarte multe incurajari. Fanii artistei isi doresc sa vada mai multe picturi ale micutului Aviv.

Unul dintre fani a intrebat-o pe Monica Anghel de ce nu se apuca si ea pictat, iar raspunsul i-a surprins pe internauti: „Doar cat am fost insarcinata cu Aviv am pictat. A fost prima si ultima data cand mi-a iesit ceva pe o panza. Asta datorita lui, evident, pentru ca dupa ce l-am nascut nimic, nu mi-a mai iesit din pensula.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News