S-au impacat si nu se mai ascund! Sandra Izbasa si Petrisor Ruge sunt extrem de fericiti impreuna! Uite ce surpriza i-a facut dansatorului cu ocazia zilei sale de nastere

By

Sandra Izbasa si Petrisor Ruge au inceput o frumoasa relatie de dragoste in urma cu trei ani, insa in primul an au incercat pe cat posibil sa se ascunda de ochii paparazzilor. Apoi s-au despartit pentru o scurta perioada, pana au realizat ca nu pot sta unul fara celalalt. I-ar acum o relatie asumata in fata tuturor.

Pana sa isi spuna adio, acestia s-au mutat impreuna si toata lumea credea ca urmatorul pas va fi o nunta, insa cei doi si-au spus „adio”. Dar pentru o scurta perioada, timp in care au realizat ca nu pot sta despartiti si s-au impacat. Au fost discreti in ceea ce a privit despartirea lor, nu au vrut  sa faca nicio declaratie in presa, au tinut totul doar pentru ei. Acum, dupa cateva luni nu se mai ascund, iar din fotografiile incarcate pe retelele de socializare se pare ca sunt mai fericiti ca niciodata.

Anul acesta de Paste au fost impreuna la munte si au serbat si ziua de nastere a dansatorului, care este pe 8 aprilie. La intoarcere, Sandra i-a pregatit o petrecere surpriza iubitului ei. Si-a rugat toti prietenii apropiati sa ajunga la ei acasa inainte de a se intoarce de la munte si sa ii faca o surpriza. Petrisor a fost foarte suprins cand a intrat in casa si si-a gasit toti prietenii, iar acest lucru se vede foarte clar in filmuletul recent postat de dansator pe Instagram:

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News