Vestea ce a spulberat asteptarile tuturor! Motivul pentru care Printul William a renuntat la tronul Marii Britanii!

By

Conform unui sondaj al revistei Globe, cei mai  multi oameni si-l doresc pe Printul William ca succesor al tronului Marii Britanii, chiar daca in mod normal urmatorul rege al Regatului unit ar trebui sa fie tatal sau, Charles!

Tronul Regatului Unit nu a fost niciodata atat de ravnit de membrii familiei regale, foarte multi incercand sa evite pe cat posibil sa devina conducatorul Regatului! La fel se pare ca se intampla si acum: Printul Charles a anuntat inca de acum cativa ani ca nu doreste sa fie succesorul Reginei Elisabeta la tron, iar acum, Kate Middleton si Printul William au anuntat si ei ca nu doresc sa-i ia locul reginei!

Motivul ducilor de Cambridge este unul cat se poate de serios, si anume protejarea fiului lor, George, si implicit a familiei acestora! Cei doi parinti s-au speriat teribil atunci cand au aflat ca mai multi oameni au fost arestati in urma dejucarii unui plan de a-l rapi pe fiul acestora! Intreg complotul ar fi apartinut membrilor gruparii Isis!

Astfel, toata lumea este curioasa cine va fi urmatorul rege al Marii Britanii dupa ce regina va parasi tronul pentru totdeauna.

Printul William si Kate Middleton au impreuna trei copii foarte frumosi, pentru care ar face orice sa ii stgie in siguranta! De curand, cuplul regal au anuntat botezul celui mai mic fiu al lor, un motiv de sarbatoare pentru intreaga familie regala!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News