Detalii nestiute despre copilaria lui Kim Jong-un. Ti-l imaginai si asa? Imagini nemaivazute pana acum!

By

Kim Jong-un este conducatorul Coreei de Nord si a starnit un val de controverse cu deciziile pe care le-a luat de-a lungul timpului. In perioada 1998 – 2000 acesta a studiat in Elvetia, la insistentele tatalui sau.

Cand a luat hotararea de a pleca sa studieze in Elvetia, acesta nu si-a dorit ca lumea sa stie din ce familie provine, asa ca si-a schimbat numele si a fost inscris sub pseudonimul „Pak Un”. Povestea despre familia sa ca sunt simpli angajati ai ambasadei Coreei de Nord la Berna. Insa lumea din jur a inceput sa banuiasca faptul ca avea o alta origine pentru ca parintii sai nu au fost niciodata la scoala.

In perioada adolescentei a fost pasionat de baschet si un mare fan al echipei Chicago. Atat de mult ii placea aceasta echipa, incat i-a dedicat o intreaga camera din apartamentul sau din Elvetia. La acea vreme Kim nici nu visa ca va deveni foarte bun prieten cu fostul jucator de la Chicago Bull, Dennis Rodman, care acum ii face vizite la el in tara. De asemenea i-a placut foarte mult de Michael Jordan, isi petrecea foarte mult timp facandu-i portretele. Indiferent de evenimentul la care lua parte sau daca mergea la scoala, acesta se incalta numai cu Air Jordans. Preferinta vestimentara a fost treningul.

Fosti colegi de-al lui Kim Jong-un au declarat pentru „The Washington Post” ca actualul lider al Coreei de Nord era o persoana nu foarte sociabila si foarte timid in prezenta fetelor. Atunci cand nu urmarea meciuri de baschet, acesta se uita la filme de actiune sau se juca pe PlayStation. Preferatul sau este Jackie Chan.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News