Stire de ultima ora! Simona Halep s-a retras din turneul de la Eastbourne! Vezi declaratia acesteia:

By

Simona Halep a ridicat in picioare o intreaga tara cand a castigat turneul de la Roland Garros, fiind primul sau trofeu de Grand Slam!

Numarul 1 mondial a facut anuntul chiar pe contul ei de Facebook! Se retrage din cauza unor probleme medicale, iar medicii i-au recomandat cat mai multa odihna. Accidentarea a avut loc in timpul turneului de la Roland Garros, insa de acolo nu a vrut sub nicio forma sa se retraga!

Romanca a explicat ca are o problema cu tendonul lui Ahile, iar acest lucru nu ii permite sa joace la adevarata valoare, ba chiar risca sa i se agraveze problema de sanatate: „Imi pare foarte rau sa anunt ca ma retrag din competitia care se va desfasura saptamanile urmatoare la Nature Valley International.Am avut dureri la tendonul lui Ahile si inflamatii in timpul French Openului si mai am nevoie de timp pentru a ma recupera complet. Am fost sfatuita de medici sa ma odihnesc si sa continui tratamentul.

Mi-a facut placere sa concurez la Eastbourne anul trecut si sper sa va revad la acest turneu minunat anul viitor. Multumesc pentru intelegere si sustinere. Cu dragoste, Simo!”

Simona Halep era asteptata sa isi faca debutul si pe suprafata acoperita cu iarba de la Eastbourne.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News