Sezonul de poveste de la „Chefi la cutite” se apropie de sfarsit! Azi are loc finala, iar maine marea finala! Cine crezi ca va castiga marele premiu?

By

In seara aceasta si maine se disputa semifinala si marea finala a show-ului culinar „Chefi la Cutite”. In lupta pentru marele premiu au mai ramas doar 9 concurenti! Acestia sunt determinati sa dea tot ce pot in bucatarie si sa fie invingatori!

De acum, cei 9 concurenti ramasi nu vor mai fi ajutati de chefi sau de echipa, vor fi pe cont propriu. Chefii isi doresc sa vada in finala bucatari plini de imaginatie, cu caracter si nervi tari, cu foarte mult talent culinar si sa se autodepaseasca in situatii limita. Isi doresc sa vada persoane care reusesc sa termine in timp record preparate gustoase si care sa fie capabil sa invete din greseli, ca mai apoi sa aduca magia in farfurii.

Echipa albastra mizeaza pe doi bucatari extrem de talentati, iar chef Florin Dumitrescu si-a pus toata baza in Bogdan Vandici si Gabriel Mocanu.

Echipa verde mai are doar trei concurenti in finala. Chef Sorin Bontea crede foarte mult in cei trei bucatari de la el din echipa si spera sa ii vada pe toti trei in finala: Marlena Botezatu, Cristina Pavel si Robertino Taralunga.

Chef Catalin Scarlatescu a dus patru oameni din echipa galbena in semifinala. Acum lucrurile depind numai de ei. Cei patru care se lupta pentru trei locuri din finala sunt: Amedeo Drosu, Mihai Chelaru, Stefania Manea si Razvan Constantin.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News