Dupa victoria Simonei Halep, Radu Fornea a lansat piesa ‘Mandru sa fii Roman’! Sunt elogiate toate marile valori ale Romaniei, precum Nadia Comaneci, Constantin Brancusi, Mihai Eminescu sau Traian Vuia

By

Desi nu l-am mai vazut de mult timp in lumina reflectoarelor, Radu Fornea, fondatorul trupei K1, se implica in promovarea si sustinerea talentelor romanesti! Acesta face referire la personalitati importante cu care ne mandrim, locuri unice din Romania sau brand-uri care ne reprezinta.

Chiar dupa victoria Simonei Halep, care a incantat o tara intreaga, acesta a lansat piesa „Mandru sa fii roman”. Face parte din proiectul „Toti K1 pentru Romania”. Piesa este cantata impreuna cu Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling si Tuan.

„A fost scrisa inainte de victoria Simonei Halep, acum ceva vreme, si am tot amanat sa o lansam. Ea ne-a indemnat sa ii dam drumul, ea a deschis din nou inimile romanilor, victoria ei i-a facut sa isi aminteasca faptul ca tara asta are valori. Asa ca o lansam acum, ea ne-a dat curaj, ne-ar fi bucurat sa o elogiem si pe ea in acest cantec, asa cum elogiem si personalitati marcante care au facut cinste, inventatori, poeti, scriitori, oameni de stiinta si sportivi ca Nadia Comaneci, dar cum va spuneam e scrisa acum ceva vreme”, a declarat Radu Fornea.

Acesta a facut referire si la valorile pe care le avem, dar nu sunt exploatate deloc: „Mi-am dorit sa aduc acest cantec in atentie acum, pentru ca Simona a starnit in multi dintre noi mandria de a fi roman, daca uneori uitam cam ce oameni valorosi are tara asta, ce oameni valorosi a avut de-a lungul istoriei, daca uneori uitam ca suntem un popor care are multi oameni de cultura, sportivi desavrasiti, inventatori, oameni de stiinta, medici de unprofesionalism desavarsit, si vedem doar in directia opusa, poate piesa asta a noastra ne aminteste cine suntem cu adevarat.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News