Asta inseamna sa iti doresti ceva cu adevarat! A invatat cand mergea cu vitele la pascut si a fost admis primul la Academia Fortelor Aeriene! Vezi cine este tanarul ce i-a uimit pe toti!

By

Un copil demn de luat exemplu! In aceste timpuri sunt foarte putini tineri care au asemenea ambitie! Flavius Toarga este un copil cu care Romania ar trebui sa se mandreasca si care ar trebui promovat pentru lectia de viata pe care o ofera!

Flavius este absolvent al Colegiului National Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, iar acum a fost admis cu cea mai mare medie la Academia Fortelor Aeriene din Brasov, sectiunea „controlor aerian”.Reprezentantii Ministerului Apararii Nationale l-au felicitat pe pustiul care a luat nota 10 la examen, iar media finala a fost 9,99.

Flavius este un tanar dintr-un sat din judetul Mehedinti, provine dintr-o familie modesta, iar el a invatat pentru a-si atinge scopul atunci cand mergea cu vitele la pascut. „In mare parte am invatat singur, dar am primit si ajutor de la un domn profesor, m-a sprijinit. Sincer, nu ma asteptam sa am cea ma mare nota, dar ma asteptam, oarecum sa intru, pentru ca m-am pregatit pe tot parcursul anului pentru admitere. Visul meu este sa ajung un controlor foarte bun, sa fiu printre cei mai buni. Este si o responsabilitate foarte mare, este vorba despre viata oamenilor, dar eu sper sa fie bine si o sa ma descurc, pentru ca daca iti doresti un lucru, cu siguranta vei fi bun.”

Tatal sau este sofer la o firma de transport, iar mama sa este casnica. Femeia a povestit cu lacrimi in ochi ca isi trimitea fiul cu animalele la pascut, iar acesta isi lua cartile cu el. Ii este foarte greu cand acesta pleaca de acasa la scoala si se simt foarte singuri, dar sunt extrem de mandrii de fiul lor si ii doresc tot ce este mai bun si vor incerca sa il sprijine pe cat posibil.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News