Monica Bârlădeanu despre câștigătorul de la Ferma Vedetelor. “Avem o premieră în istoria acestui format”

By

Fanii emisiunii ‘Ferma vedetelor” asteapta cu sufletul la gura sa vada care dintre vedete va reusi sa puna mana pe marele premiu de 50.000 de euro! Marea finala va avea loc Joi, 17 mai!

Așa cum a făcut și la difuzarea primului episod din show-ul „Ferma Vedetelor”, Monica Bârlădeanu are de gând să-i cheme pe concurenți, dar și o parte din echipa de producție, chiar la ea acasă, pentru a urmări împreună semifinala și finala.

“I-am chemat pe toți cei din Fermă și o parte din echipă, cei care sunt în zonă și nu sunt plecați, să vină la mine miercuri seara, să vedem împreună semifinala. Aș vrea să le văd foarte mult fețele, pentru că ei au retrăit, practic, toată experiența asta, de câte ori s-au uitat, și mi se pare că ar trebui să existe un moment în care noi să ne revedem și să încheiem cu bine această experiență. Îmi pare rău că se termină. Sunt convinsă că o să fiu în sevraj iar vreo două luni și o să-mi fie dor de ei”

Monica Bârlădeanu nu a vrut să divulge numele câștigătorului, însă a oferit un indiciu important, și anume că finalistul a reprezentat o premieră în instoria acestui format. Asta ne face să ne  gândim la Cătălin Neamțu, care a ajuns în finală fără să fi intrat la vreun duel, sau la una dintre cele două semifinaliste: Grațiela Duban și Tania Popa, căci până în momentul de față nici o femeie nu a terminat pe prima poziție!

“Joi avem o premieră în istoria acestui format, deci, o supriză de proporții. Să vă spun ce urmează: o semifinală absolut incredibilă! Avem cinci semifinaliști în momentul ăsta. Cătălin Neamțu a intrat direct în finală. Rona a fost votată să părăsească concursul, iar asta înseamnă că în acest moment se duelează, în arenă, într-un duel care vă promit că va fi crâncen, pentru că din cinci concurenți, va trebui să rămână doar unul, care se va duela joi cu Cătălin Neamțu. Așa că Daniel Iordăchioaie, Grațiela Duban, Tania Popa, Vladimir Drăghia și Cosmin Natanticu se duelează miercuri seara până când doar unul va rămâne”

Asteptam cu totii sa vedem ce surpriza ne asteapta in marea finala!

“Marea finală este joi. Doamne, Doamne, va fi o explozie cu un final absolut surprinzător! V-am promis! E premieră, premieră în istoria acestui format”.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News