Vesti proaste de la Casa Regală a Marii Britanii in ceea ce o priveste pe Regina Elisabeta a II-a!

By

Noi informatii aparute dupa ce Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, a absentat saptamana trecuta la un eveniment foarte important, ceea ce i-a pus pe toti pe ganduri. Lipsa majestatii sale  la evenimentul din data de 28 iunie a starnit valuri de ingrijorari in Regatul Unit dar si in intreaga lume.

Conform biroului de presa de la palatul Buckingham, Regina s-a simtit rau si nu a putut ajunge la catedrala St. Paul din Londra, pentru a marca a 200-a aniversare a Ordinului Sfântului Mihai și al Sfântului Gheorghe! Desi a fost anuntat ca starea acesteia nu ar fi ua ingrijoratoare si ca nu ar fi fost necesara interventia medicului, diplomații britanici au stabilit protocolul care urmează să aibă loc după decesul Reginei!

Cateva zile mai tarziu, in presa au aparut informatii conform carora Regina ar avea probleme la genunchi, insa datorita perioadei foarte lungi de recuperare, aceasta ar refuza sa fie operata!

Oamenii din generația ei, a prințului (consort, n.r.) Philip și a ei, înfruntă problemele și merg înainte. Majestății sale nu îi place să facă valuri

Regina Elisabeta are 92 de ani si este in momentul de fata cel mai in varsta monarh din lume. Ea este o persoana foarte activa, dovada a acestui fapt fiind toate cele 200 de angajamente oficiale prevazute pentru anul 2018!

Regina a mai suferit in luna mai o operatie pentru tratarea cataractei, aceasta fiind un succes.

In 2015 ea a devenit monarhul cu cea mai lungă domnie din istoria regatului britanic.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News