Bianca Dragusanu: Declaratii de ultima ora despre noul iubit! Nu s-a ferit si aratat spus tot!

By

Bianca Dragusanu si noul ei iubit nu se mai ascund. Prezentatoarea TV radieaza de fericire, semn ca noua sa relatie ii prieste de minune. Bianca este toata un zambet cand vorbeste de Tristan Tate, iubitul ei. 

Prezentatoarea TV a anuntat schimbari in platoul emisiunii pe care o modereaza, dar nimeni nu se astepta ca isi va prezenta si noua relatie. Vestea ca s-a despartit de Victor Slav a venit pe neasteptate, mai ales ca lumea ii vedea cuplul perfect.

„Asa cum v-am spus si ieri, aceasta este vara marilor schimbari si chiar incepand de ieri am dat refresh la tot! Sa punem punct la tot ce este nefunctional si sa putem sa mergem intr-o directie in care Doamne ajuta sa vedem iubirea crescand in casa noastra”, a declarat Bianca in emisiunea pe care o prezinta.

Victor Slav si Bianca Dragusanu au dat o declaratie comuna, iar la cateva zile aceasta a fost suprinsa in compania noului ei iubit. Tristan Tate este barbatul care i-a furat inima Biancai Dragusanu si a facut-o sa zambeasca din nou. Acesta este englez, dar s-a mutat in Romania de aproximativ trei ani. Este campion la kickboxing, are doua centuri castigate. In prezent este comentator la Galele RXF. Are o avere fabuloasa, detine un hotel in Thailanda si face tranzactii cu bitcoin. Acestia s-au sarutat in vazul tuturor, fiind pozati de paparazzi!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News