A slabit 30 de kilograme, insa Monica Anghel nu scapa de interventiile chirurgicale

By

Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute si indragite cantarete din Romania. A luat decizia sa slabeasca 30 de kilograme din cauza diagnosticului primit, dar acum s-a lovit de o alta problema – excesul de piele.

Cauzand dureri grave de spate, aceasta a mers la un consult. Atunci cand a primit diagnosticul, a fost sfatuita sa slabeasca repede, pentru a nu-i fi afectata sanatatea. A avut incredere in medicul sau si din acel moment si-a cautat un antrenor personal, dar si un nutritionist, ambii avand un rol foarte important in lupta cu kilogramele in plus. A reusit performanta de a cantari 60 de kilograme, dar asta inseamna ca trebuie sa ajunga pe masa medicilor esteticieni.

Pielea nu mai este atat de elastica si nici nu a putut sa tina pasul cu kilogramele pierdute rapid, astfel ca trebuie sa gaseasca o metoda de a scapa de excesul de piele. Medicina a evoluat foarte mult, iar medicii s-au transformat in adevarati „sculptori”. Toate vedetele isi doresc sa arate perfect in fata publicului si a  camerelor de filmat, insa natura nu a fost generoasa cu fiecare in parte.

Spre marele noroc al multor persoane, exista medicii esteticieni care vin in intampinarea ta si te ajuta sa corectezi orice defect pentru a-ti reda increderea in tine. Acum, Monica se poate lauda cu o talie de viespe.

In ajutorul ei a venit un cunoscut medic estetician, care a explicat de ce interventii chirurgicale va avea nevoie Monica Anghel atunci cand se va opri din slabit:

„Dupa o slabire brusca sau lenta, majoritatea persoanelor se confrunta cu ceea ce numim in termeni populari ”lasarea pielii”. Este un lucru normal, iar in urma unui consult de specialitate, in functie de fiecare persoana, medicul estetician stabileste anumite proceduri personalizate. Liftingul facial care se realizeaza cu ajutorul bisturiului sau cu al firelor bioresorbabile este o solutie pentru a intinde pielea de pe fata, pentru a scapa de barbia dubla. La nivelul ochilor, pentru a indeparta excesul de piele de pe pleoape, dar si cearcanele profunde, este recomandata blefaroplastia superioara si cea inferioara.

Evident, injectiile cu botox sau cele cu acid hialuronic ofera un aspect tineresc si sterg ridurile de pe chip. Si buzele au de suferit dupa o astfel de transformare, deoarece isi pierd din volum, din fermitate. As recomanda injectarea cu acid hialuronic. De asemenea, Terapia Vampir (PRP) este o procedura cu rezultate bune, intrucat ofera o prospetime a tenului.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News