Anda Calin despre Liviu Varciu: „Nu am discutat despre pensie alimentara. Liviu isi ajuta fetita”

By

A fost una dintre cele mai neasteptate despartiri din showbiz-ul romanesc. Liviu Varciu si Anda Calin, care au impreuna o fetita minunata, au anuntat acest lucru la cateva saptamani de la botez. Desi au tot existat zvonuri in ultimul timp cu privire la despartirea lor, acestia mereu le-au dezmintit si au sustinut ca relatia lor este una foarte buna. 

Ruptura dintre ei incepuse dinainte de botez, iar Anda Calin a dat mereu de inteles ca ea a facut tot ceea ce tine de ea pentru a functiona relatia dintre ei. Au avut o relatie frumoasa timp de un an de zile, iar Liviu Varciu parea ca devine alt om in prezenta ei. Motivele despartirii nu le-au facut publice nici pana acum, insa mereu au afirmat ca vor face lucrurile de asa natura incat fiicei lor sa ii fie bine.

Anda are un sprijin in Liviu Varciu si a declarat ca acesta este implicat foarte mult in cresterea micutei: „Acum ma axez pe creșterea fetitei pe care o am impreuna cu Liviu. Tinem legatura in continuare, pentru ca avem un copil impreuna. Nu s-a pus niciodata problema de o pensie alimentara pentru fetita, Liviu isi ajuta copilul cum il ajut si eu: ce are nevoie si cand are nevoie. Nu am stabilit o suma fixa si nu cred ca o sa fie o asa ceva, fiecare face ce poate, cum poate. Copilul nu duce lipsa de nimic.”

Anuntul despartirii dintre cei doi a fost facut de Liviu Varciu pe contul sau de pe retelele de socializare: „Dragi prieteni, asa cum ma stiti, eu sunt un om sincer. Stiu ca mereu v-a placut asta la mine si nu o sa va dezamagesc nici acum. Vreau sa va anunt ca eu si Anda, mama copilului meu, nu mai formam un cuplu. Am decis sa mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunata, dar stiti si voi cum e viata: uneori, pur si simplu, oamenii nu se potrivesc, oricat ar incerca. Impreuna avem un ingeras de fetita. Ea este si va fi prioritatea noastra. Vom fi impreuna la toate momentele importante din viata ei. Impreuna. Vreau sa ii multumesc Andei pentru ca este o mama buna. Va pup si va iubesc!”

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News