Cât timp trebuie să rămână Elena Udrea în „exil” pentru a scăpa de pușcărie!

By

Elena Udrea si Rudel Obreja au primit 6, respectiv 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ” Gala Bute”!

Fostul sportiv, Rudel Obreja, va executa 5 ani de închisoare pentru complicitate la luare de mită! In schimb, Elena Udrea a fugit in Costa Rica unde a obtinut temporar un statut de refugiat politic, astfel incat, extradarea acesteia devind dificila. Mai mult decat atat, Romania nu are un trata de extradare cu Costa Rica !
Pentru a putea sa scape de inchisoare, Elena Udrea este nevoita sa stea departe de Romania timp de 11 ani! Acesta este timpul în care va interveni prescripţia pedepsei.

Pe langa cei 6 ani de inchisoare, fostul ministru trebuie acum să restituie către doi afacerişti, Corin Boian şi Adrian Gărdean, suma de 900.000 de euro, bani care ar fi fost daţi mită intr-o geanta, în Ministerul Dezvoltării. Totodată, Elena Udrea mai  trebuie să mai achite suma de 8.116.800 lei cu titlu de despăgubiri civile către Autoritatea Natională pentru Turism.

Elena Udrea a trasmis un mesaj fanilor ei de pe facebook, aratandu-si speranta ca „Sistemul inca exista si functioneaza”

Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine! Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca. Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI. Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi da nicio declaratie. Doamne, ajuta tuturor

 

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News