Primele declarații ale iubitului Elenei Udrea după condamnarea definitivă de 6 ani cu executare!

By

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov,  a facut primele declaratii dupa ce aceasta a fost condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare, in dosalarul  „Gala Bute”. Acesta a anuntat ca va pleca in COsta Rica pentru a-i fi alaturi iubitei lui:

Nu e cel mai bun moment să vorbesc acum. Mă duc cât pot de repede. Nu o pot lăsa singură în aceste momente.

Elena Udrea si iubitul ei sunt impreuna de 2 ani, iar prietenii cuplului nu au fost deloc surprinsi sa afle vestea ca vor deveni parinti. In vara, cei doi s-au logodit in mare secret si par foarte fericiti impreuna

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tanar decat Elena Udrea. Barbatul a fost manechin de cand avea 18 ani, iar acum lucreaza ca broker imobiliar. La sfarsitul anului trecut, el si-a extins afacerile si a cumparat o companie imobiliara pe care a afiliat-o  celui mai mare furnizor din lume pe segmentul agentiilor imobiliare

Adrian Alexandrov a aflat vestea in timp ce se afla la Bucuresti, departe de Elena care se afla in acest moment in Costa Rica. Elena Udrea a obtinut acolo statutul de refugiat politic.

La aflarea vestii, aceasta a postat pe pagina ei de facebook un mesaj in care le multumeste tuturor celor ce ii sunt alaturi si sustine ca inca mai crede ca sistemul juridic din Romania este unul functional.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News