De ce Meghan Markle si Printul Harry nu vor fi nasii Printului Louis! Ce spun tabloidele din Regatul Unit

By

Baietelul Printului William si a ducesei de Cambridge urmeaza a fi botezat in curand, fapt care a starnit curiozitati in randul fanilor familiei regale: Printre acestea, cea mai mare curiozitate a lor este: „Cine vor fi nasii micutului Louis? Vor fi Meghan Markle si Harry nasii de botez al lui Louis?”

Asa cum ne-am obisnuit insa, in familia regala lucrurile se desfasoara dupa reguli proprii, diferite fata de cele cu care suntem noi obisnuiti. Astfel ca, nici alegerea nasilor nu face exceptie!

De obicei sunt alese mai multe persoane pentru a fi nasi, iar acestia sunt cel putin membri ai aristrocratiei britanice, daca nu chiar membri ai familiei regale. Prințul William, tatăl Prințului Louis, a avut șase nași de botez, printre care și Constantin al II-lea, fostul rege al Greciei, Prințesa Alexandra, verișoara Reginei, Lady Susan Hussey, doamna de onoare a Reginei, Lordul Romsey, nepotul Lordului de Mountbatten sau exploratorul și scriitorul Sir Laurens van der Post. Și cel mare al lui William, a avut un număr considerabil de nași, șapte în total, printre care și contele de Grosvenor, care este una dintre cele mai bogate persoane din Regatul Unit.

Potrivit tabloidelor britanice, sansele ca Meghan Markle sa-i fie nasa de botez micutului Louis sunt foarte mici, asta pentru ca familia britanica si-a format un obicei din a alege ca nasi, prieteni apropiati familiei sau chiar membri ai personalului Casei Regale, in detrimentul membrilor familiei regale!

Potrivit celor de la Ladbrokes, prima favorită pentru postura de nașă ar fi Tiggy Pettifer, fosta doică a celor doi Prinți, William și Harry. Următoarea pe lista ar fi Laura Lopes, fiica Ducesei de Cornwall, Camilla, a doua soție a Prințului Charles al Regatului Unit. Fetița acesteia, Eliza, în vârstă de 10 ani, a fost una dintre domnișoarele de onoare ale lui Kate Middleton, de la nunta regală din 2011. În ceea ce privește rolul de naș, secretarul lui William, Miguel Head, a fost votat ca favorit.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News