Incepand cu anul 2019 oamenii vor putea calatori in spatiu. Uite cat va costa o calatorie

By

Daca visezi sa faci o calatorie in spatiu, din anul 2019 va putea fi realizabila! Compania aerospatiala Blue Origin, creata de Jeff Bezos, va oferi aceasta posibilitate incepand cu urmatorul an. Sau, cel putin, asta si-au propus!

Cei care isi doresc sa devina pasageri pe o astfel de nava si sa faceti o calatorie in spatiu, veti fi nevoiti sa platiti intre 200 si 300.000 de dolari, informeaza agentia Reuters. Pretul este unul mare, dar deja potentialii clienti se incriu pe listele de asteptare. Singura intrebare este daca sumele platite de calatori vor fi suficiente pentru a sustine aceasta afacere si de a o face turism spatial profitabil.

Directorii companiei au organizat o conferinta de presa si au anuntat ca in curand vor incepe sa faca testele cu pasageri, iar din 2019 deja isi vor vinde biletele. Jeff Bezos a specificat: „Acest vehicul va transporta oameni. Il vom face pe cat putem de sigur. Il vom testa. Nu o vom apuca pe niciun fel de scurtatura. Asa ca vom pune oameni in acest vehicul cand vom fi gata si nicio secunda mai devreme. Va puteti imagina ce a simtit Alan Shepard (primul american in spatiu in 1961, n.r.) acum atatia ani? Trebuie sa fi fost destul de cool!”

Designul vehiculului nu a fost inca facut public si nici nu au dat detalii despre stadiul de productie in care se afla.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News