Gheorghe Turda are o iubita cu 23 de ani mai mica decat el, dar are grija sa isi stie locul: „Nimeni nu o va inlocui pe sotia mea”

By

Gheorghe Turda si Nicoleta Voicu au o relatie de apoximativ 6 luni si au luat decizia de a se muta impreuna. Si ea este tot cantareata de muzica populara, iar fetele indragitului artist o plac pe noua iubita a tatalui lor.

De curand, cei doi si-au asumat public relatia si au decis sa treaca la urmatorul pas: acela de a se muta impreuna. Au fost invitati la o emisiune televizata sa vorbeasca despre dragostea lor si au facut o serie de dezvaluiri. Nicoleta a dezvaluit ca a avut mari emotii atunci cand le-a cunoscut pe cele doua fete ale cantaretului, dar totul a decurs mai bine decat se astepta, iar ele sunt foarte bune prietene acum.

Dar iubita mai tanara nu l-a convins inca pe Gheorghe Turda sa se casatoreasca a doua oara. Acesta a tinut sa precizeze ca nimeni va reusit sa o inlocuiasca pe sotia sa, care i-a fost alaturi 37 de ani si i-a oferit doua fete minunate. „Am fost casatorit o singura data si sotia mea nu va fi inlocuita cu nimeni. Ea seamana foarte mult cu sotia mea, ca pozitie artistica, si fetele mele o iubesc.
Nu are sens sa ne casatorim, nici ea nu vrea, nici eu”, a declarat cantaretul. Nicoleta nu a fost foarte incantata la auzul acestei afirmatii, grimasele au dat-o de gol, mai ales ca ea declarase cu cateva minute in urma ca acum locuiesc impreuna si se pot considera sot si sotie.

 

 

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News