Surpriză pentru şoferii care vor ITP-ul cu „ciubuc”. Uite de ce nu mai merge să iei ITP-ul pentru vehicule in stare proastă! Ce se va intâmpla din 20 mai!

By

RAR-ul caută noi metode prin care să împiedice staţiile ITP să ofere undă verde maşinilor cu probleme tehnice, în urma unor „ciubucuri” primite din partea şoferilor.

Practica de a face ITP la vehicule in stare destul de proasta, contra unei mici „atentii”, era la ordinea zilei. Se pare ca cei de la RAR doresc sa opreasca acest fenomen şi-i obliga pe toti operatorii statiilor de ITP autorizate sa aiba un sistem video de inregistrare.

Registrul Auto Roman ii obliga astfel pe operatorii de statii ca de la 20 mai 2018 sa aiba functional un sistem video HD format din minimum 2 camere video si un DVR, dispozitiv de inregistrare si stocare.

Filmarile tuturor activitatilor de ITP ar urma sa fie inregistrate de camerele video si stocate pentru 6 luni de catre operator. La cererea RAR, operatorul trebuie sa puna la dispozitie inregistrarea cu efectuarea inspectiei tehnice.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News