Razvan si Dani au fost inlocuiti la emisiunea X Factor. Uite cine le-a luat locul

By

Show-ul care este mereu in cautare de noi talente a fost prezentat de Razvan si Dani multe sezoane. Insa producatorii au simtit ca este timpul pentru o schimbare, iar cei vizati au fost prezentatorii.

Juriul este acelasi, format din: Horia Brenciu, Carla’s Dreams, Delia si Stefan Banica. Iar noul prezentator va fi Mihai Bendeac. Dupa succesul de la „iUmor” si „Baieti de oras”, urmeaza o noua provocare pentru actor. Acesta a venit in atentia publicului cu emisiunea „Mondenii”, iar de atunci a fost si in atentia presei. Este foarte apreciat de producatori pentru ca este muncitor si mereu si-a pus cariera mai presus de orice.

Mihai Bendeac are experienta in ceea ce priveste televiziunea, ii place sa cocheteze cu camera si este extrem de carismatic. Cand s-a pus in discutie schimbarea prezentatorilor, Mihai a fost prima optiune a producatorilor pentru ca este un tip extrem de spontan. Producatorii au mai tinut cont si de faptul ca acesta se intelege foarte bine cu juratii: este foarte bun prieten cu Delia si sotul sau, dar si cu solistul care apare mereu mascat – Carla’s Dreams. De asemenea, este coleg si bun prieten cu Stefan Banica, acestia apar impreuna in cateva piese la Teatrul de Comedie.

Mihai Bendeac este pregatit sa plece cu caravana in tara in cautarea noilor talente.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News