Cei doi finalisti de la Exatlon – Vladimir si Ionut! Publicul va decide azi marele castigator al competitiei

By

Azi, 23 mai are loc marea finala Exatlon! Transmisiunea va fi live si va dura 3 ore, iar votul publicului va avea un rol decisiv!

Stefan si Alex au fost eliminati, dar sunt foarte multumiti de evolutia lor in aceasta competitie. Stefan ii considera pe cei doi finalisti foarte buni:

„Traseul pe care-l detestam cel mai mult mi-a dat 7 vieti si cel pe care-l iubeam mi-a adus finalul. Asa a fost sa fie. Cred mult in Dumnezeu. El asa a considerat ca nu a fost pentru mine. Cei doi finalisti meritau foarte mult. Vladimir este si el foarte bun, inteligent. Meritau amandoi foarte mult. Exatlonul este castigul vietii mele pana in prezent.”

Alex a fost dezamagit ca a pierdut finala la cateva secunde:

„Acum ca ma gandesc ca am ratat finala la o secunda, imi pare rau. Inainte nu-mi parea rau pentru ca am ajuns pana aici. Am fost aproape. Am plecat de la primul traseu cu un mare handicap.”

Telespectatorii isi pot vota favoritul pe toata durata competitiei, asa il vor aduce mai aproape de mare premiu de 100.000 de euro. In timpul difuzarii, vor fi comunicate intervalele de timp in care sistemul de votare este activ.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News