Chef Florin Dumitrescu are reteta unei familii fericite: „Cel mai important este sa…”

By

Chef Florin Dumitrescu este implicat in foarte multe proiecte, dar familia este intotdeauna pe primul loc pentru el. Cele mai frumoase momente pentru el sunt cele cand ajunge acasa si se incarca cu energie pozitiva.

Florin Dumitrescu este casatorit de 4 ani, insa se cunosc de mult mai mult timp, iar in aceasta perioada se pare ca a gasit si reteta pentru a avea o familie fericita. Cunoscutul chef considera ca ajuns exact omul care visa dintotdeauna sa devina si afirma ca: „Fericirea si succesul merg mana in mana, dar cel mai important este sa stii sa le calibrezi. Eu ma simt un om de succes si unul foarte fericit.” Florin Dumitrescu si sotia sa au doua fetite minunate, iar chef-ul face tot posibilul ca acestea sa aiba o copilarie frumoasa, de care sa isi aduca aminte cu drag.

Aparitia celor doua fetite in viata lor a fost una dintre cele mai mari bucurii si considera ca abia atunci viata sa a capatat sens: „Daca inainte scopul era sa descoperim lumea impreuna, acum este mare mare de atat. O putem descoperi in patru si este cu mult mai frumos!”

Florin Dumitrescu a declarat ca acasa incearca sa fie cat mai prezent in rolul de sot si de tata si incearca mereu sa gaseasca activitati pentru toti membrii familiei. Pe cele mici le include chiar si cand intra in bucatarie, sa le invete de mici obiceiurile sanatoase. Acasa, chef Florin Dumitrescu gateste doar cu ingrediente sanatoase: fara zahar, foloseste carob in loc de cacao si mereu faina integrala.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News