Lidia Buble despre casatoria cu Razvan Simion: „M-ati prins la cotitura si acum trebuie sa dau din casa”

By

Lidia Buble si Razvan Simion au fost plecati intr-o vacanta de vis! Au starnit un val de controverse cand a postat Razvan pe o pagina de socializare o fotografie cu Lidia Buble in rochie de mireasa.

Fanii celor doi s-au grabit sa le ureze casa de piatra si sa tot binele din lume, dar se pare ca a fost vorba doar despre un joc. Invitata la o emisiune televizata, Lidia a facut lumina cu privire la acele zvonuri si de ce toata lumea a avut impresia ca a fost vorba despre o nunta in acdevaratul sens al cuvantului.

Cantareata a tinut sa faca niste precizari: „Doar ne-am jucat de-a mirele şi mireasa. Este portul lor acolo, in Maldive. Esafa alba am primit-o toti cand am ajuns. M-ati prins la cotitura si acum trebuie sa dau din casa.”

Mai mult, aceasta a fost nevoita sa ii dea explicatii si tatalui sau, despre care deja se stie ca este extrem de strict in ceea ce priveste relatia fiicei sale cu prezentatorul TV: „Sa stii ca dupa ce m-am intors din vacanta am fost acasa la Deva, m-am dus sa imi vad familia pentru ca imi era foarte dor de ei. Primul lucru pe care l-a facut tati a fost sa ma bage intr-o camera si mi-a zis sa ii arat mainile ca a primit un telefon. Mi-a zis ca lumea l-a sunat si l-a felicitat ca fata lui s-a casatorit si el s-a blocat. (…) Inca nu avem nimic pregatit sau planuit legat de nunta. Nu vreau sa grabesc lucrurile. Nu vreau sa fie nimic fortat.”

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News