Fiul Andreei Berecleanu, in varsta de 13 ani, a luat decizia sa plece la tatal sau, in Africa de Sud. Uite cum a reactionat vedeta

By

Andreea Berecleanu are doi copii impreuna cu fostul ei sot Andrei Zaharescu. Dupa divortul celor doi, Andrei a luat decizia de a se muta definitiv in Cape Town. Cu toate acestea, relatia pe care o are cu copii sai este una extraordinara.

Andreea si-a refacut viata alaturi de cunoscutul medic estetician Constantin Stan, care i-a devenit sot intre timp. Acum cei doi isi fac planuri pentru vacanta, insa fiul Andreei a luat decizia de a nu ii insoti pe cei doi, ci de a placa la tatal sau, care este consul al Romaniei in Africa de Sud.

Nu este prima data cand Petru alege sa isi petreaca vacanta de vara alaturi de tatal sau, insa este prima data cand va pleca singur, iar Andreea Berecleanu este destul de ingrijorata in privinta acestui lucru. Desi va avea un insotitor de zbor din partea companiei aeriene, nu se compara ca atunci cand merge impreuna cu ea sau o persoana din familie. Dar are foarte mare incredere in fiul sau ca se va descurca, in ciuda faptului ca zborul este foarte lung si are si o escala la Istanbul.

Andreea Berecleanu si actualul sau sot vor merge in vacanta impreuna cu fiica ei mai mica, despre care a declarat ca este extrem de incantata sa ii insoteasca in vacante.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News