Intreaga tara il stie pe polițistul „Garcea” de la Vacanța Mare! Uite cat de frumoasa este fata lui si unde locuieste ea acum!

By

Mugur Mihaescu, sau Garcea, cum este el cunoscut pentru toti romanii, este  acum un om de afaceri prosper si chiar consilier al primariei capitalei! Daca acum catibva ani era celebru pentru personajul pe care il juca in cadrul show-ului Vacanta Mare, acum Mugur detine mai multe pub-uri de succes in centrul vechi al capitalei!

Desi e cunoscut de toata lumea, putini stiu insa ca Mugur are o fiica, Iovana, pe cat de frumoasa pe atat de desteapta!

Ivona Mihaescu a terminat liceul si a luat bacalaureatul cu o medie de 9,95! Tanara s-a decis din timp ca vrea sa studieze in strainatate, asa ca a aplicat la o facultate din Marea Britanie, unde a si intrat! Acum, Ivona locuieste in Bath, un orasel de langa Bristol si urmeaza cursurile Universitatii Bath, unde studiaza administrarea afacerii! Initial, tanara a dorit sa dea la medicina, insa s-a razgandit, chiar daca Mugur Mihaescu si-ar fi dorit sa isi vada fata medic!

Tata mi-a spus ca pot sa fac ce vreau, ca exista nevoie de maturatori pe strada, dar n-am vrut sa fiu unul dintre ei

Desi tatal ei este un om de succesce se bucura de un oarecare confort financiar, Ivona s-a si angajat, aratand tuturor ca nu este o fata de bani gata!

Fata actorului de la Vacanta Mare, cunoscut sub numele de “Garcea” are si iubit, un tanar roman care locuieste si el tot in Mariea Britanie.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News