Ei formeaza cuplul cu cea mai mare diferenta de varsta din lume! Unul are 31 de ani, iar celalalt 91 de ani. Citeste ce au declarat cei doi!

By

Un cuplu nonconformit care a depasit toate barierele. Este povestea dintre Kyle Jones si Marjorie. Au uimit pe toata lumea cu relatia lor, avand in vedere ca diferenta dintre ei este de 60 de ani!

Incredibil, dar adevarat! Kyle Jones este profund indragostit de femeia cu 60 de ani mai in varsta ca el. Luand in considerare barierele societatii si faptul ca diferenta de varsta dintre partenerii unui cuplu este indelung dezbatuta, subiectul este destul de controversat. Cand este vorba despre o diferenta mare de varsta, majoritatea nu dau nicio sansa relatiei. Dar nu este si cazul lor.

Kyle sustine ca niciodata nu a iesit cu femei de varsta sa sau mai mici, ci ca dintotdeauna a fost atras de femeile mult mai in varsta decat el: „Oamenilor in general nu le place sa se gandeasca la bunicii sau parintii lor facand sex. Adevarul este ca ei fac asta. Cand mi-am dat seama ca imi plac femeile mai în varsta aveam 12-13 ani.”

Este tinta criticilor venite din partea oamenilor din jurul sau, insa acesta nu ii baga in seama. Ba chiar da impresia ca el este foarte mandru de acest lucru si si-l asuma: „Oricine e legat de cineva in felul propriu. Unii prefera blondele, altii brunetele, femeile grase sau cele slabe sau de diferite nationalitati. Mie imi plac femeile mai in varsta.”

Cei doi au depasit toate barierele si se iubesc sincer, desi Marjorie marturiseste ca a fost foarte incantata ca l-a intalnit pe Kyle si i se pare flatant ca un tanar de doar 31 de ani sa ii faca ei curte. Il considera un baiat foarte dragut, dar povesteste amuzata ca uneori are impresia ca este fiul ei.

Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu:

Sunteti de acord cu o astfel de relatie?

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News