Simona Halep, dezvaluie un lucru nestiut din copilaria sa!

By

Simona Halep, ocupanta locului 1 in topul WTA, a dezvaluit intre-un recent interviu acordat revistei Elle un lucru nestiut despre copilaria sa. Este stiut faptul ca Simona este o apropiata a fostului mare tenismen, actualmente unul dintre cei mai bogati romani, Ion Tiriac. In interviu, liderul mondial, a dezvaluit faptul ca, in copilarie se gandea ca o sa fie o jucatoare buna de tenis doar in momentul in care marele Ion Tiriac va veni sa vada un meci pe care ea il joaca, special pentru ea! 

„Mi-a plăcut mereu să admir şi să fiu inspirată de români. Vă spun o mică poveste pe care nu am mai zis-o până acum. Când eram junioară, mă gândeam şi spuneam că o să consider că sunt o jucătoare bună de tenis atunci când domnul Ţiriac va veni personal şi se va uita special la un meci de-al meu.

Acest lucru s-a şi întâmplat în urmă cu câţiva ani şi pot spune că asta mi-a dat o mare încredere că pot ajunge la cel mai înalt nivel în tenis”, a spus Halep, pentru revista Elle

Ion Tiriac a devenit un mentor pentru cea mai buna tenismena romanca, dar si mai mult de atat, a devenit unul din sfatuitorii Simonei in ceea ce priveste investiitile financiare cu banii castigati din tenis de aceasta. De asmenea in ceea ce priveste sfaturile manageriale cu privire la tenis Ion Tiriac ii ofera Simonei de fiecare data intregul suport. La jumătatea lunii martie, Halep a vorbit într-o emisiune TV despre modul în care a ales Nike, recunoscând că Ion Ţiriac a fost persoana decisivă în semnarea contractului cu noul sponsor.

„Domnul Ţiriac a făcut-o şi e mare lucru pentru mine. Sunt foarte fericită, am visat dintotdeauna să joc în echipament Nike”, a spus numărul 1 WTA.

In putinele zile cat sta in Bucuresti, fiind mai mult plecata la turnee, Simona locuieste intr-un complex rezidential de lux, construit de Ion Tiriac in zona Baneasa.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News